Senioren bellen met een groep

Advies

Twijfel je of jouw project voor kinderen, jongeren of senioren goed past? Wij delen graag onze kennis en advies!

Als je een goed idee hebt, dan helpt het vaak om te overleggen. Bel ons gerust! We denken graag met je mee en kunnen ook vrij snel aangeven of jouw idee past bij ons fonds. Of dat er misschien iemand anders is die jou beter bij jouw idee kan helpen. Voor ons is het belangrijk dat je goed weet wat de kinderen, jongeren of ouderen in jouw Rotterdamse wijk zelf willen. Waaraan hun behoefte het grootst is. Dan kunnen we vanuit die vraag kijken wat er nodig en mogelijk is.

Bestaat jouw stichting nog maar heel kort? Of wil je jouw project meer stevigheid meegeven? Weet dan dat wij je ook kunnen adviseren over je organisatie. Bijvoorbeeld over hoe je je bestuur versterkt of hoe je andere organisaties betrekt.

Of we kunnen je helpen aan een passend advies, soms in samenwerking met een externe adviseur. De kosten van zo’n specialist nemen wij ook wel voor onze rekening als dit het werk van jouw organisatie ten goede komt. En als dit uiteraard past bij onze doelstellingen.

Want ons doel is om Rotterdam te versterken. Dat gaat om inwoners die het nodig hebben, maar ook om organisaties die zich voor hen inzetten. Als jouw organisatie of project goed werkt, helpen we ook de kinderen, jongeren en ouderen voor wie jij er bent.

Neem contact met ons op.

Kinderen jongeren

Wil je meer weten?

Ben jij op zoek naar verdieping? Lees dan meer over de Theory of change en The puzzle of funding.

Een goed gesprek voor Rotterdamse senioren

Sint Laurensfonds steunt een project waarin getrainde vrijwilligers op bezoek gaan bij ouderen in de wijk.

Lees meer over dit bijzondere project >

Kinderen jongeren

Wil je weten of jouw project in aanmerking komt voor ondersteuning?