Rotterdamse samenwerking met de Landelijke Alliantie Kinderarmoede

We leven in een welvarend land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen in Nederland op in armoede. Wat is er nodig voor een samenleving waarin geen enkel kind meer de dupe is van armoede? De Alliantie Kinderarmoede bundelt de krachten van meer dan 300 publieke en private organisaties in Nederland om dit ambitieuze doel in 2030 te bereiken. Hoe ze dat doen lees je in de Verandertheorie en de 10 opgaven.

Hiernaast ondersteunt de Alliantie Kinderarmoede ook lokaal bij het bundelen van krachten. In Rotterdam organiseert men bijeenkomsten zodat het netwerk dat zich inzet voor een Rotterdam zonder kinderarmoede wordt versterkt. Ben jij een Rotterdamse partij die samen met de andere publieke en private organisaties wil optrekken om dit te bereiken, sluit je dan aan bij de lokale én landelijke Alliantie Kinderarmoede. Aanmelden kan via de website!
Als jullie een concreet plan hebben dat de armoede onder Rotterdamse kinderen helpt veranderen, kun je je ook bij ons fonds melden via info@sintlaurensfonds.nl