Marco draagt het stokje over aan Alida

Marco is vorig jaar april gestart als tijdelijke projectadviseur en heeft het afgelopen jaar naast veel organisaties, ook het bestuur en de collega’s ondersteund. Zijn interim opdracht zit er nu op… Bedankt Marco, voor je enthousiasme en je hulp. Heel veel succes met je eigen onderneming en met je werk voor de Wijkraad!

Afgelopen weken heeft Marco onze nieuwe collega Alida van Gool ingewerkt. Zij stelt zich hier aan jullie voor:

Ik ben Alida van Gool, sinds 1 maart 2024 werkzaam als projectadviseur bij Sint Laurensfonds. Ik ben in 2008 in Rotterdam komen wonen en heb eigenlijk meteen mijn hart verloren aan de vele culturele en maatschappelijke initiatieven die de stad rijk is. Tegelijkertijd is er nog veel werk te doen om ervoor te zorgen dat Rotterdam voor iedereen een fijne omgeving biedt om in op te groeien en om in te leven. Kinderen, jongeren en ouderen verdienen hierbij speciale zorg en aandacht. Via mijn werk bij Sint Laurensfonds zet ik me dan ook graag in voor het versterken van hun positie en het verbeteren van hun leefomgeving.

Thuis woon ik samen met mijn zoon en kat. Alhoewel die laatste tegenwoordig steeds vaker op de schoot van de buurvrouw vertoeft. Ik hou van eten maar niet per se van koken. Naast mijn werk bij Sint Laurensfonds ben ik ook kunstenaar, en bezoek ik graag musea, festivals en dansvoorstellingen.

Heb je je een vraag, een verzoek of een idee dat kwetsbare kinderen, jongeren of ouderen in Rotterdam kan versterken? Mail me gerust via a.vangool@sintlaurensfonds.nl.