Inloopspreekuren over subsidies Armoede & Schulden

Op 31 augustus en 5 september organiseert de gemeente Rotterdam twee inloopspreekuren over de subsidieregelingen Armoede en Schulden. Deze inloopspreekuren zijn bedoeld voor organisaties die een subsidieaanvraag in willen gaan dienen. Tijdens deze spreekuren kunnen individuele vragen over de subsidieaanvraag gesteld worden aan beleidsadviseurs Armoede en Schulden.

Nieuwe subsidieregelingen
In juni heeft de gemeente Rotterdam de nieuwe subsidieregelingen armoede en schulden gepubliceerd. Informatie over deze subsidieregelingen is te vinden via Subsidie armoede en schulden aanvragen | Rotterdam.nl.

Inloopspreekuren
Omdat er in deze regelingen veel veranderingen zijn ten opzichte van de vorige regeling organiseert de gemeente inloopspreekuren. Tijdens deze spreekuren kunnen vragen over de subsidieregelingen en de subsidieaanvraag gesteld worden aan beleidsadviseurs uit het team Armoede en Schulden. De spreekuren zijn op 31 augustus van 10.00 uur tot 12.00 en op 5 september van 9.00 tot 11.00.

Datum, tijd en plaats
Let op: De locaties van de inloopspreekuren zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn kunt u deze vinden via de aanmeldlink, mocht u zich al hebben aangemeld sturen wij deze informatie per mail na.

  • 31 augustus, 10.00-12.00
  • 5 september, 9.00-10.00

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan via de volgende link: Aanmeldformulier Inloopmoment nieuwe subsidie-regeling Armoede & Schulden (office.com)
Voor meer informatie kunt u mailen naar: armoedeschuldenmo@rotterdam.nl