Actuele wisselingen in ons bestuur

Na een aantal jaren actief te zijn geweest als penningsmeester van Sint Laurensfonds, heeft Jan Dumoulin per 1 juli jl. het stokje overgedragen aan collega bestuurslid Joost van de Pavoordt. Jan blijft als bestuurslid en als lid van de Commissie Beheer betrokken bij ons fonds. Wij danken Jan voor zijn jaren als penningmeester.

Onlangs is Desirée van der Hijden als bestuurslid benoemd. Zij treedt toe als lid van de Commissie Ouderen.

Desirée stelt zich graag persoonlijk aan jullie voor.

“Mijn naam is Desirée van der Hijden. Tot vorig jaar heb ik gewerkt als geestelijk verzorger in een Rotterdams ziekenhuis. Nu ik vervroegd met pensioen ben, heb ik meer tijd voor andere dingen die ik belangrijk vind, waaronder vrijwilligerswerk. In mijn contacten met patiënten was ik vaak geschokt door de armoede en de eenzaamheid van veel mensen. Zeker als oudere en/of chronisch zieke kan het erg moeilijk zijn om mee te komen met de maatschappij. Het mooie aan Sint Laurensfonds vind ik dat er zowel oog en ruimte is voor grote maatschappelijke projecten, maar ook voor kleine projecten die op wijknivau verschil maken. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Daarnaast hoop ik de komende jaren actief te blijven in onze parochie. Ook houd ik van zingen, lezen en buiten zijn.”

Welkom Desirée en veel succes!