Welkom Mireille

We zijn erg blij met onze nieuwe office manager Mireille. Zij stelt zich graag voor:

Mijn naam is Mireille Gemke en sinds 1 januari 2023 ben ik werkzaam bij Sint Laurenfonds als office manager. Ik heb jarenlange ervaring als office manager, maar altijd in dienst van commerciële bedrijven. Ik vind het een eer om bij Sint Laurensfonds te mogen werken, omdat ik mij ook graag inzet voor kwetsbare mensen. Daarnaast ben ik ook een échte Rotterdamse, dus wat is er mooier dan voor zo’n aansprekende organisatie te mogen werken in je eigen prachtige stad?

Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin en hou ik van reizen, lezen, aerial yoga en Thai boksen.

Ik ga mijn best doen om de projectadviseurs en het bestuur zo goed mogelijk te ondersteunen en ervoor zorgen dat het hele proces rondom de aanvragen soepel loopt. Grote kans dat jullie mij aan de telefoon krijgen als je naar ons kantoor belt. Samen maken we Rotterdam een beetje mooier!