Onze nieuwe collega Marco stelt zich voor!

Mijn naam is Marco Kole en sinds 11 april 2023 ondersteun ik het team van Sint Laurensfonds. Ik zal projectadviseur Madeleine van der Meer vervangen tijdens haar verlof. Ik ben zelfstandig ondernemer en sinds april 2020 actief in het centrum van Rotterdam voor de wijkraad. Vanuit die rol kom ik veel in contact met maatschappelijke ontwikkeling binnen de Gemeente Rotterdam en stichtingen en sociale ondernemers die zich inzetten om extra ondersteuning te bieden. Die steun is hard nodig omdat niet alles door de overheid kan worden uitgevoerd en gefinancierd. Door het werken voor  Sint Laurensfonds krijg ik nog meer inzicht in de kwetsbare doelgroepen. Als geboren en getogen Rotterdammer en woonachtig in het hart van de stad wil ik graag mijn kennis en ervaring inzetten voor dit prachtige fonds.

In privé besteed ik zoveel mogelijk tijd met ons gezin, hou ik van koken (en eten) en kijk ik graag live naar topsport.

Neem gerust contact met me op als je mooie ideeën hebt om kwetsbare kinderen en ouderen te helpen. Ik ben bereikbaar op m.kole@sintlaurensfonds.nl