Welkom Rick!

Mijn naam is Rick de Jong en vanaf 15 april 2024 werk ik als projectadviseur voor Sint Laurensfonds.

Ik ben opgegroeid onder de rook van Rotterdam, maar woon nu met mijn vriendin in Dordrecht.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende rollen voor de Hogeschool Rotterdam gewerkt en ik ben dan ook geen vreemde in de stad. Ik vind het ontzettend mooi om me nu in te mogen zetten voor Sint Laurensfonds, dat al zo lang bijdraagt aan een menswaardig bestaan voor jonge en oudere Rotterdammers voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Ik heb zelf mogen ervaren hoe hulp een belangrijk verschil kan maken wanneer je vastloopt in het leven.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series, luister ik veel naar muziek en als het weer een beetje uitnodigend is, wandel en fiets ik regelmatig.

Ik kijk er naar uit om zowel met mijn nieuwe collega’s, als met de projectpartners, het mooie werk van Sint Laurensfonds voort te zetten en daarmee Rotterdammers te helpen die dit nodig hebben.

Heb je vragen, een idee voor een project, of wil je eens kennismaken, stuur me dan gerust een e-mail: r.dejong@sintlaurensfonds.nl